Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

IskustvoTradicijaKvaliteta

Prvi centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj.
Utemeljeno 1979. godine

PREVENCIJA S EDUKACIJOM - MODERNA DIJAGNOSTIKA SUVREMENI MATERIJALI I METODE LIJEČENJA

Zdravi zubi cijeli život!

Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

Naše usluge

DOBRO DOŠLI U NOVI PRISTUP LIJEČENJA U STOMATOLOGIJI ZA ZDRAVE ZUBE CIJELI ŽIVOT

U moderno opremljenoj poliklinici koristimo najsuvremenije materijale i metode rada te pružamo kvalitetnu i bezbolnu uslugu svim našim pacijentima. Uz dugogodišnji rad i predanost pružanja najvišeg standarda usluga, stekli smo certifikat kvalitete - ISO standard. Napreci u materijalima i tehnikama rada omogućuju sve više novih načina kako stvoriti zadovoljavajući osmijeh prirodnog izgleda, tako da pacijenti u suradnji s nama, liječnicima, imaju mnogo izbora za odluku: kako nadoknaditi nedostatak zuba, popraviti oštećene i kariozne zube. Mnogo faktora utječe na rezultat, trajnost i cijenu restauracije, a u skladu s Vašim željama i mogućnostima, zajedno s tolikim izborom, pronalazimo optimalno rješenje na vaše zadovoljstvo. A u ugodnom okruženju doživjet ćete posjet stomatologu kao nikad prije, a to vrijedi i za najveće strašljivce.

 

Prvi pregled i specijalistički pregledi

 

Prvi pregled nije samo popis pokvarenih zubi, broj izvađenih zubi ili popis potrebnih sanacija te uputa o oralnoj higijeni jednakih za sve, već se temelji na utvrđivanju osobnog rizika za karijes i parodontalne bolesti.

Usna šupljina je pokazatelj mnogih bolesti! Prvi stomatološki pregled omogućuje svakome uvid u činjenice o svome oralnom zdravlju.

Izuzetno smo temeljiti i koristimo najsuvremeniju opremu, a oralnom kamerom omogućujemo pacijentu prikaz onoga što mi vidimo.

Koristimo isključivo digitalno RTG slikanje za sigurnije i preciznije slike. Klinički pregled prilagođava se potrebama svakog pacijenta (trudnice, djeca, sportaši, osobe treće dobi).

Studije su dokazale da zdravi zubi i desni poboljšavaju zdravlje i produljiju život. Zajedno ćemo uskladiti Vaše želje s vašim financijskim mogućnostima.

Naručite se za prvi stomatološki pregled i napravite prvi korak kako biste imali zdrave zube za cijeli život!

Naš ljubazan i stručni tim koristi najsuvremenije tehnologije i materijale za održavanje i bezbolna liječenja svih Vaših stomatoloških potreba, implantate, protetiku, estetske ispune, endodonciju, reviziju, udlage za terapiju čeljusnog zgloba i sportske štitnike.

Stomatološki pregled je posve bezbolan i stoga može biti i poticajem za usvajanje novih znanja o oralnoj higijeni, naročito kod ljudi koji imaju nelagodu ili strah odlaska kod zubnog liječnika.

Pregled omogućuje svakoj osobi činjenice o svome oralnom zdravlju.

Nije to samo puki popis već nastale štete pokvarenih i bolnih zuba te potrebnih sanacija, kao i uputa o higijeni jednakih za sve, već je to personaliziran pristup svakom pacijentu, temeljen na utvrđivanju osobnog rizika za karijes i parodontne bolesti. Tak nakon detaljnog kliničkog pregleda cijele usne šupljine, okluzije, čeljusnog zgloba i stomatoloških testova pružamo preventivnu terapiju prema kliničkom nalazu.

 Za potrebnu sanaciju i terapiju zajedno ćemo uskladiti Vaše želje sa financijskim mogućnostima.