Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

IskustvoTradicijaKvaliteta

Prvi centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj.
Utemeljeno 1979. godine

PREVENCIJA S EDUKACIJOM - MODERNA DIJAGNOSTIKA SUVREMENI MATERIJALI I METODE LIJEČENJA

Zdravi zubi cijeli život!

Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović
Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

Dobro došli!

Više od 40 godina predanim, najsuvremenijim i personaliziranim liječenjem, rješavamo i najteže stomatološke probleme, od popravka i liječenja zuba te desni do kompletne pripreme za protetiku sa vađenjem zuba i ugradnje implantata. Sve usluge prati preventivni koncept usluga, kojim smo smanjili broj oboljenja. Naši uspjesi su dokaz i opravdanost personalizirane terapije s preventivom, kao i poticaj u vjerovanje našeg mota "zdravi zubi za cijeli život", što danas više nije fikcija, već i stvarnost. 

Naš tim specijalista stomatološke protetike, endodoncije, restourativne stomatologije, parodontolologije i implantologije pruža Vam vrhunsku stomatološku uslugu.

Stomatološka poliklinika Ksaver

Stomatološka praksa utemeljena je 1979. godine, četrdesetgodišnjim iskustvom i radom privatne obiteljske ordinacije Marcele Perić, koja prerasta u Stomatološku polikliniku Ksaver na čelu sa specijalistom protetike Markom Marovićem, jednu od najstarijih praksi u Zagrebu, unutar nje i sa profilaksom za oralno zdravlje, dijagnostikom i RTG, prvim takve vrste u Hrvatskoj.

Godinama smo kontinuirano ulagali i dalje ulažemo u edukaciju, kako u inozemstvu, tako i u Hrvatskoj, prateći razvoj suvremene tehnologije koju danas primjenjujemo u svakodnevnom radu. Imamo tri visokokvalificirana specijalista s iskustvom, koji će nastojati Vaše želje ispuniti i uskladiti ih sa financijskim mogućnostima. Pacijenti cijene činjenicu da nismo dio stomatološkog lanca ili velike skupine, što znači da Vaša obitelj prima istinski personaliziranu terapiju od osoblja koje dijeli istu filozofiju liječenja.

Izuzetno smo temeljiti i koristimo najsuvremeniju stomatološku opremu i tehnologiju, poput intraoralnih kamera koje omogućuju prikaz onoga što vidimo pacijentu, kao i digitalnih RTG slika za sigurnije i precizno snimanje. Koristimo svoje vrijeme objašnjavajući Vaše probleme zubnog zdravlja, ako ih ima, i  mogućnosti liječenja, nikada Vas ne ostavljajući bez pitanja i nedoumica.

Usmjereni smo na pružanje kompletne stomatološke terapije najviše kvalitete i na zadovoljstvo pacijenata uz bezbolan rad te na izvrsnost u ophodnji i strpljenju s najvećim strašljivcima. Uz dugogodišnji rad te predanost pružanja najvišeg standarda kvalitetne stomatološke usluge, stekli smo certifikat kvalitete ISO standard za pružanje usluga iz područja stomatologije, što uključuje dijagnostiku, terapiju i edukaciju pacijenata.

NAŠA MISIJA

Ne prestaje tretmanom!

Nastavlja se prenašanjem znanja i vještine potrebnih za kućnu profilaksu pacijenata, koju korist ima i cijela obitelj.

NAŠA VIZIJA

Tim Stomatološke poliklinike Ksaver ima viziju promicati visoke etičke i moralne vrijednosti poslovanja i odgovornosti prema pacijentima i zajednici. Također postati prepoznatljiv promotor zanemarene stomatološke prevencije, kao dijela prevencije općeg zdravlja, našim sistematskim pregledom s edukacijom te programima za sve dobne skupine.