Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

IskustvoTradicijaKvaliteta

Prvi centar za oralno zdravlje u Hrvatskoj.
Utemeljeno 1979. godine

PREVENCIJA S EDUKACIJOM - MODERNA DIJAGNOSTIKA SUVREMENI MATERIJALI I METODE LIJEČENJA

Zdravi zubi cijeli život!

Stomatološka poliklinika Ksaver- Marcela Perić,Marko Marović

Stomatologija u službi ljepote

Ksaver

Osmijeh otvara sva vrata! Podiže samopouzdanje i ističe osobnost. Poznati citat kaže: "ljepota je u očima promatrača".

Trend ljepote lica danas je jako naglašen, utkan je i u razne mogućnosti estetske stomatologije koje su zaista brojne: od osnovnog postupka profesionalnog čišćenja, izbjeljivanja zubi, produživanja i skraćivanja krune zuba, izrade ljuskica, stavljanja nakita, a koji se primjenjuju prema potrebama i željama svake osobe, a sve bezbolno.

DIZAJN OSMIJEHA

Mnogi naši pacijenti su nezadovoljni s razmakom među prednjim zubima ili dijastemama no ne žele se podvrći invazivnim brušenjima niti dugotrajnim terapjama.Za njih je dizajn osmijeha kompozitima idealan jer u jednom danu mogu dobiti prekrasan osmijeh uz sve postulate  osmijeha i zlatne proporcije idealnog osmijeha.Postupak je nadahnut napretkom kompozitnih materijala ali i genijalnim pristupom koji je razvio dr. JORDI MATANUTA za preoblikovanje ne samo dijastema već i incizalnih bridova zubi i preoblikovanje oblika.

Sve za perfektan osmijeh bez brušenja!

Profesionalno čišćenje

Bezbolno se uklanjaju kamenac i druge naslage koje su hranilište patogenim bakterijama koje su odgovorne za stvaranje karijesa i parodontnih bolesti!

Uklanjaju se i mrlje od dugotrajne konzumacije cigareta, vina, kave i čaja, pa zubi postanu blistavo bijeli.

Izbjeljivanje zubi je bezbolno, sigurno i traje samo sat vremena. Redovite kontrole i profesionalna čišćenja neophodna su za zdravlje zuba i usnu šupljinu te za lijepi i zdravi osmijeh.